Platsansökan
Västerås Montessoriskola tar in 18 barn till förskoleklassen varje hösttermin. Eftersom familjer flyttar kan det uppstå vakanser i alla klasser. Därför finns möjligheten att få en plats för elever i alla åldrar.

Västerås Montessoriskola tillämpar ett enkelt kösystem med anmälningsdatum för uttagningen. Det finns emellertid två typer av förtur: syskonförtur och förtur för barn som har gått i montessoriförskola/skola.

Ansökningblankett kan du få från skolan eller genom att öppna pdf-dokumentet nedan:

Ansökningsblankett

Ledighet
All ledighet som överstiger två dagar ska sökas skriftligt på särskild blankett. Eleverna har många lov, så vi ser helst att ni försöker att förlägga resor till dem.

Ansökan om ledighet på skolavslutningarna beviljas endast om mycket speciella skäl föreligger.

Ansökan om ledighet