Vi söker
-Slöjdlärare med lärarlegitimation, deltid
-Idrottslärare med lärarlegitimation, deltid

Ideellt arbete
Vi ser gärna att du som är lite äldre och har slutat att förvärvsarbeta och vill ha meningsfull sysselsättning, hör av dig till oss via telefon eller e-mail. I en skola finns det många arbetsuppgifter som kan berika barnens liv. Det kan vara läxhjälp, sagoläsning och berättande, hantverk eller bara att finnas till som en trygghet för barnen. Vi är tacksamma att få den hjälp du kan erbjuda oavsett hur många timmar du kan vara hos oss.

Intresseanmälan
Om du är intresserad av att tjänstgöra som vikarie eller om du bara vill anmäla ditt intresse att arbeta i vår skola, kan du skicka ett kort e-mail med dina viktigaste meriter och önskemål, eller ringa oss.

Vi kan inte lova att du får svar om vi för stunden inte har ett behov, men din anmälan kommer att registreras.